Pages Menu
Categories Menu

Posted in X/52-dagboka

20/52 Styggfint

Vi er inne i uke 20 av dette året, snart halvveis. Anne (ikke U) har latt det skinne gjennom i en kommentar inne på min blogg at hun har det svinaktig travelt i mai, og at hun derfor må legge X/52 på is en stund. Men hun kommer tilbake. Og det er vi jo glade for, alle sammen!

Men saken er den at hun denne uka skulle ha kokt sammen en utfordring for oss. Det blir det altså ikkeno av. Så, som den sniken jeg er, lurer jeg inn en ekstraoppgave fra mitt eget hode. Så kan hun få stjæle min uke neste gang ;-)

Ukas oppgave er hentet fra et trønderuttrykk som overhode ikke gir mening: “styggfint”, eller hvis vi virkelig mener det på alvor “schtyggfint”. Og det betyr at noe er virkelig, virkelig, virkelig fint. Med mange utropstegn!!!!

Men hodet mitt tenker også her littegranne annerledes enn det strengt tatt burde, for jeg vil ikke at dere (vi) skal ut og knipse noe veldig vakkert. Tvertimot. Jeg vil at dere (vi) skal ta bilde av noe dere (vi) syns er skrekkelig stygt. Men vi skal få dette skrekkelig stygge til å se vakkert ut. Styggfint, altså!

Lykke til til oss alle, sier jeg ;-)

Ståle